Avoin tehtävä – suorituskyvyn johtamisen ratkaisukonsultti

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan suorituskyvyn johtaminen ja siihen liittyvien monimutkaisten ongelmien ratkaiseminen? Kiinnostaako sinua, miten prediktiivistä analytiikkaa/koneoppimista voidaan hyödyntää liiketoiminnanohjauksessa? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, luomaan edistyksellisiä ratkaisuja ja olemaan ensimmäisenä ottamassa käyttöön uutta teknologiaa? Haluatko kehittää osaamistasi ja kokea onnistumisen tunteita mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa? Ja ennen kaikkea haluatko olla osa erittäin osaavaa ja motivoitunutta tiimiä?
Haemme nyt liiketoiminnan ohjauksen ratkaisukonsulttia monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin – jos kiinnostuit, tutustu tarkemmin ja hae tehtävään!

Työnkuva

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisessa roolissa erilaisten asiakasyrityksille toteutettavien liiketoiminnanohjauksen ratkaisujen käyttöönottoprojektien parissa. Tyypillisesti nämä projektit liittyvät asiakkaan suunnittelu- (budjetointi, ennustaminen) ja raportointijärjestelmien käyttöönottoon ja kehitykseen. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa vaatimusmäärittelyä, järjestelmän teknistä konfigurointia ja olemassa olevien ratkaisujen ylläpito- ja pienkehitystehtäviä. Näiden lisäksi sinun on mahdollista osallistua ja kartuttaa omaa osaamistasi esimerkiksi viestinnästä, myynnistä, projektin hallinnasta, analytiikasta sekä liiketoiminnan ohjaamisesta. Yrityksemme on matalan hierarkian organisaatio, jonka ansiosta voit vaikuttaa toimenkuvaasi ja ammatilliseen kehittymiseesi.
Tarjoamme sinulle erinomaisen työskentely- ja kehittymismahdollisuuden mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa nopeasti kasvavassa yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään liiketoiminnanohjauksen prosesseja sekä soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden ja Suomen johtavien yritysten kanssa. Tehtävän palkkaus ja muut työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Profiili

Sinulla on kiinnostusta tietoteknisiin ratkaisuihin ja niiden toteuttamiseen, ja ymmärrät niiden merkityksen suorituskyvyn johtamisen ratkaisuissa. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakasprojekteihin syventymisestä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti asiakasyritysten edustajien kanssa. Kykenet hahmottamaan asiakkaan liiketoimintaa nopeasti ja sen pohjalta muodostamaan kuvan asiakkaan tarpeista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi auttavat meitä ja asiakkaitamme saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet.
Tehtävässä menestymiseen edellytämme:
* Laskentatoimeen tai tekniikkaan painottuva korkeakoulututkintoa
* Raportointi- ja suunnitteluprosessien ja menetelmien ymmärrystä
* Vähintään kolmen vuoden relevanttia työkokemusta suorituskyvyn johtamisen ratkaisujen käyttöönotosta esimerkiksi konsultin roolissa tai muussa IT/BI -roolissa
* Näyttöä tietoteknisestä osaamisesta (esim. ETL-/DW-osaaminen, ohjelmointi)
* Halua ja valmiutta omaksua uusia teknologioita
Eduksi katsomme:
* Kokemuksen suunnittelu- (esim. Cognos TM1, Jedox, Anaplan, Adaptive Insights, Tagetik) ja/tai raportointijärjestelmistä (esim. IBM Cognos, Power BI, Qlik, Tableau)
Vakuuta meidät asenteellasi ja ansioluettelollasi – miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi juuri sinä olisit sopivin tähän tehtävään?
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@intito.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petri Sipola
CEO
P:+358 (0) 20 7870 220
Aloitus: sopimuksen mukaan
Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
Paikka: Helsinki