Intiton tärpit Think Helsinkiin

16.10.2019

IBM Think Summit Messukeskuksessa lähestyy jälleen hurjaa vauhtia. Olemme tuttuun tapaan paikan päällä ja annamme nyt omat tärppimme tapahtumaan!

Patria Aviation Oy:n matka kohti integroitua S&OP ja taloussuunnittelua

Asiakkaamme Patria Aviationin Jaakko Sivusuon puheenvuoro ”Patria Aviation Oy:n matka kohti integroitua S&OP ja taloussuunnittelua” Data & AI Campus Stagella klo 12.30-12:50. Jaakko kertoo kokemuksia projektista, jossa implementoimme kattavan talous- ja S&OP -suunnitteluratkaisun IBM Planning Analyticsia hyödyntäen. Tätä puheenvuoroa kaikkien talous- ja liiketoimintajohdon edustajien kannattaa tulla kuuntelemaan!

Race against the AI

Meidän demopisteellämme on mahdollisuus testata taitoja keinoälyä vastaan, monelle arjen kautta tutun oloisessa, ongelmanratkaisutehtävässä. AI on varsin tunteeton vastustaja, eikä liiemmin kaipaa suorituksestaan palkkiota, mutta parhaat ihmissuoritukset palkitaan! Tule ihmeessä paikalle kilpailemaan ja testaamaan ongelmanratkaisutaitojasi.

One-to-one -tapaamiset

Pistellämme on mahdollista nähdä demoja ja jutella kanssamme kehittyneistä talouden- ja liiketoiminnan ohjauksen analytiikkaratkaisuista. Lisäksi Petri Sipolalle sekä Jari Salmellalle voit varara one-to-one tapaamisaikoja.