Jyri-Pekka Makkosesta Intiton kaupallinen johtaja

25.3.2021

Jyri-Pekka Makkonen aloittaa 1.4.2021 Intito Suomen kaupallisena johtajana. Hän tuo mukanaan vankkaa näkemystä palveluliiketoiminnan ja myynnin kehittämiseen, sekä strategisten asiakkuuksien hallintaan. Myyntiosaamisen ja johtoryhmän vahvistaminen on osa Intiton kasvustrategiaa ja seuraava askel tavoitteiden täyttämiseksi.

”Tunnen Intiton tiimin jo osin entuudestaankin ja olen aina arvostanut heistä huokuvaa intohimoa ja tekemisen laatua. Olen todella otettu, kun pääsen mukaan tähän tiimiin viemään Intiton kasvustrategiaa eteenpäin ja auttamaan asiakkaitamme menestymään maailmanluokan ratkaisuilla.” toteaa Jyri-Pekka Makkonen.

Intiton kaupallisena johtajana Jyri-Pekka ottaa vastattavakseen mm. asiakkuuksien hallinnan, uusasiakashankinnan ja päämiesyhteistyön. Hän tulee työskentelemään, tiiviissä yhteistyössä, toimitusjohtaja Petri Sipolan kanssa Intiton asiakasrajapinnassa.

”Jyri-Pekan mukaantulo meidän tiimiimme tuntui luontevalta ja helpolta valinnalta molemmin puolin. Hän on huippuosaaja ja hyvä tyyppi. On hienoa saada hänet työkaveriksi ja tiedän, että hänen työpanoksensa ja osaamisensa otetaan iloisin mielin meillä ja asiakkaidemme keskuudessa vastaan.” pohtii Petri Sipola.

Jyri-Pekalla on takanaan yli 10 vuoden ura liiketoiminnan konsultoinnissa ja kehittämisessä, sekä myynnin johdossa, useissa suomalaisissa it-taloissa. Työhistoriansa puolesta Jyri-Pekka sopii erinomaisesti uuteen tehtäväänsä Intitolla. Hänellä on ymmärrystä ja osaamista astua kaupallisen johtajan saappaisiin ja olla mukana rakentamassa Intiton kasvutarinaa.