Nimitysuutinen: Petri Sipolasta Intito Oy:n toimitusjohtaja

2.11.2017

Intito vahvistaa tiimiään – Petri Sipolasta Intito Oy:n toimitusjohtaja

Intito Oy:n hallitus on nimittänyt Petri Sipolan Intiton Suomen toimitusjohtajaksi 1.11.2017 alkaen. Petri siirtyy Intitoon Enfo Oyj:stä, jossa hän toimi analytiikasta vastaavana johtajana.

Petrin näytöt ovat vakuuttavat. Hänen osaamisensa ja verkostonsa avulla pystymme vauhdittamaan Intiton kasvua ja palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa. Keskusteluissa Petrin kanssa löysimme hyvin pian ne yhteiset tekijät, joiden varaan Intiton asiakaslupaus on rakennettu ja tullaan jatkossakin rakentamaan.” toteaa hallituksen puheenjohtaja Mikko Heikkinen.

Petrille siirtyminen yhdestä pohjoismaiden suurimmista IT-taloista pieneen yritykseen oli uudenlainen, mutta lopulta luonteva muutos.

Intiton maine ammattitaitoisena ja pidettynä kumppanina oli itselleni entuudestaan tuttu. Kun lisäksi näkemyksemme analytiikkamarkkinasta ja visiomme yrityksen kasvattamisesta täyteen potentiaaliinsa kohtasivat, en epäröinyt tarttua tilaisuuteen. Saamani vahva mandaatti johtaa ja kasvattaa yritystä tarjoavat uralleni mielenkiintoisia haasteita. Ei ole epäilystäkään, etteikö tässä yhdistelmässä ole voittaja-ainesta.” kertoo Sipola.

Lisätietoja

  • Mikko Heikkinen, Intito Oy:n hallituksen puheenjohtaja, 044 302 0052, mikko.heikkinen@intito.fi
  • Petri Sipola, Intito Oy:n toimitusjohtaja, 040 572 5343, petri.sipola@intito.fi