Analytiikan asiantuntija, jatkuvat palvelut, Joensuu

23.12.2021

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen johtavilla analytiikan ja ennustamisen teknologiaratkaisuilla? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, luomaan tekoälyäkin hyödyntäviä edistyksellisiä ratkaisuja ja auttamaan pohjoismaisia TOP150 yrityksiä menestymään? Lue lisää verkkosivuiltamme, kuinka asiakkaamme ovat hyödyntäneet ratkaisujamme: https://intito.fi/customers/

Haluatko kehittää osaamistasi ja kokea onnistumisen tunteita mielenkiintoisten analytiikan teknologiaratkaisuiden parissa? Haemme nyt jatkuviin Intito Care palveluihimme asiantuntijaa Joensuun toimistollemme – jos kiinnostuit, tutustu tarkemmin ja hae tehtävään heti!

TYÖNKUVA

Tehtävässä tulet pitämään huolen asiakkaidemme analyyttisten ratkaisuiden jatkuvista palveluista, joilla varmistetaan palvelujen jatkuvuus, saatavuus sekä erinomainen asiakaskokemus. Jatkuvien palvelujen asiantuntija työskentelee Intito Care palvelujemme parissa ratkoen päivittäisiä ratkaisuiden käyttöön liittyviä palvelupyyntöjä sekä huolehtii palvelutasojen saavuttamisesta sekä palvelun raportoinnista. Työ on asiakaspalvelukeskeistä ja odotamme sinulta hyvää asennetta sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Riippuen taustasi ja kokemuksestasi sinulla on mahdollisuus myös osallistua asiakkaidemme palvelujen pienkehitystehtäviin.

Yrityksemme on matalan hierarkian organisaatio, jonka ansiosta voit vaikuttaa toimenkuvaasi ja ammatilliseen kehittymiseesi. Tarjoamme sinulle erinomaisen työskentely- ja kehittymismahdollisuuden mielenkiintoisissa palvelutehtävissä kasvavassa työyhteisössämme. Pääset mukaan kehittämään asiakkaidemme palveluja sekä soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden ja pohjoismaiden johtavien yritysten kanssa. Annamme tarvittavan perehdytyksen sekä koulutuksen käyttämiimme teknologioihin. Tehtävän palkkaus ja muut työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset. Voit työskennellä valintasi mukaan etänä kotoa käsin sekä Joensuun Tiedepuistolla sijaitsevalla toimistollamme.

PROFIILI

Tehtävässä menestyminen edellyttää esimerkiksi teknistä tai kaupallista koulutusta ja/tai työkokemusta sekä kiinnostusta analytiikan teknologioiden hyödyntämiseen. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti asiakasyritysten asiantuntijoiden kanssa suomen ja englannin kielellä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:

  • 1-2 vuoden työkokemus esimerkiksi teknisestä asiakaspalvelusta tai ohjelmistoliiketoiminnan asiantuntijatehtävistä
  • Näyttö tietoteknisestä osaamisesta (esim. Excel, SQL, BI-teknologiat kuten Cognos Analytics)
  • Halu ja valmius omaksua uusia teknologioita
  • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen

Jos yllä oleva herätti mielenkiintosi, voit olla yhteydessä Teemu Hallikaiseen sähköpostilla tai puhelimella (teemu.hallikainen@intito.fi, 040 865 7475).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen teemu.hallikainen@intito.fi.

YRITYS

Intito Oy on yrityksen liiketoiminta- ja talousjohdon palveluihin ja teknologiaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme sisäisen laskennan asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitaan tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien teknologiaratkaisuiden avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, InsigthTechnologies ja Tagetik.