Analytiikan asiantuntija, konsultointi (BI/DW), Joensuu

23.12.2021

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen johtavilla analytiikan ja ennustamisen teknologiaratkaisuilla? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, luomaan tekoälyäkin hyödyntäviä edistyksellisiä ratkaisuja ja auttamaan pohjoismaisia TOP150 yrityksiä menestymään? Lue lisää verkkosivuiltamme, kuinka asiakkaamme ovat hyödyntäneet ratkaisujamme: https://intito.fi/customers/

Haluatko kehittää osaamistasi ja kokea onnistumisen tunteita mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa? Haemme nyt BI/DW -asiantuntijaa monipuolisiin konsultointitehtäviin Joensuuhun toimistollemme – jos kiinnostuit, tutustu tarkemmin ja hae tehtävään heti!

TYÖNKUVA

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisessa roolissa asiakasyrityksillemme toteutettavien Business Intelligence- ja Data Warehouse -ratkaisujen parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa raportointi- ja ETL-ratkaisujen teknistä toteuttamista, vaatimusmäärittelyä ja olemassa olevien ratkaisujen ylläpito- ja pienkehitystehtäviä.

Yrityksemme on matalan hierarkian organisaatio, jonka ansiosta voit vaikuttaa toimenkuvaasi ja ammatilliseen kehittymiseesi. Tarjoamme sinulle erinomaisen työskentely- ja kehittymismahdollisuuden mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa kasvavassa työyhteisössämme. Pääset mukaan kehittämään asiakkaidemme johtamisen prosesseja sekä soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden ja Pohjoismaiden johtavien yritysten kanssa. Tehtävän palkkaus ja muut työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset. Voit työskennellä valintasi mukaan etänä kotoa käsin sekä Joensuun Tiedepuistolla sijaitsevalla toimistollamme.

PROFIILI

Tehtävässä menestyminen edellyttää esimerkiksi teknistä tai kaupallista koulutusta ja työkokemusta raportointi- ja tietovarastointityökalujen hyödyntämisestä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti asiakasyritysten asiantuntijoiden kanssa suomen ja englannin kielellä. Kykenet hahmottamaan asiakkaan liiketoimintaa nopeasti ja sen pohjalta muodostamaan kuvan asiakkaan tarpeista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi auttavat meitä ja asiakkaitamme saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:

  • Relevantti työkokemus (3+ vuotta) soveltuvasta BI/DW -roolista ja/tai konsultoinnista
  • Näyttö järjestelmäosaamisesta (esim. IBM Cognos Analytics, IBM Cognos BI, DataStage, SQL Server SSIS)
  • Halu ja valmius omaksua uusia teknologioita
  • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen

Jos yllä oleva herätti mielenkiintosi, voit olla yhteydessä Teemu Hallikaiseen sähköpostilla tai puhelimella (teemu.hallikainen@intito.fi, 040 865 7475).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen teemu.hallikainen@intito.fi.

YRITYS

Intito Oy on yrityksen liiketoiminta- ja talousjohdon palveluihin ja teknologiaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme sisäisen laskennan asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitaan tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien teknologiaratkaisuiden avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, InsigthTechnologies ja Tagetik.