Business Planning konsultti, kokoaika, Helsinki

1.7.2021

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen johtavilla analytiikan ja ennustamisen teknologiaratkaisuilla? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, luomaan tekoälyäkin hyödyntäviä edistyksellisiä ratkaisuja ja auttamaan pohjoismaisia TOP150 yrityksiä menestymään? Lue tästä linkistä, miten esimerkiksi asiakkaamme Vaasan on hyödyntänyt ratkaisujamme.

Haluatko kehittää osaamistasi ja kokea onnistumisen tunteita mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa? Haemme nyt Business Planning konsulttia monipuolisiin asiantuntijatehtäviin Helsinkiin – jos kiinnostuit, tutustu tarkemmin ja hae tehtävään heti!

Työnkuva

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisessa roolissa asiakasyrityksillemme toteutettavien Business Planning & Analytics ratkaisujen suunnittelu-, määrittely- ja käyttöönottoprojektien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vaatimusmäärittelyä, järjestelmän teknistä konfigurointia ja olemassa olevien ratkaisujen ylläpito- ja pienkehitystehtäviä. Näiden lisäksi sinun on mahdollista osallistua ja kartuttaa omaa osaamistasi esimerkiksi viestinnästä, myynnistä, projektin hallinnasta, analytiikasta sekä liiketoiminnan ohjaamisesta. Yrityksemme on matalan hierarkian organisaatio, jonka ansiosta voit vaikuttaa toimenkuvaasi ja ammatilliseen kehittymiseesi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen työskentely- ja kehittymismahdollisuuden mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa nopeasti kasvavassa yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään asiakkaidemme johtamisen prosesseja sekä soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden ja pohjoismaiden johtavien yritysten kanssa. Tehtävän palkkaus ja muut työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset. Voit työskennellä valintasi mukaan etänä kotoa käsin sekä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla toimistollamme (Kaisaniemen metroaseman vieressä, noin 200 metriä Helsingin rautatieasemalle).

Profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää esimerkiksi kaupallista koulutusta ja/tai työkokemusta ja kiinnostusta teknologioiden hyödyntämiseen. Nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja asiakasprojekteihin syventymisestä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti asiakasyritysten johdon ja talouden asiantuntijoiden kanssa suomen ja englannin kielellä. Kykenet hahmottamaan asiakkaan liiketoimintaa nopeasti ja sen pohjalta muodostamaan kuvan asiakkaan tarpeista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi auttavat meitä ja asiakkaitamme saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:

  • Relevanttia työkokemusta johdon laskentatoimesta, konsultoinnista tai soveltuvasta IT/BI -roolista
  • Näyttöä tietoteknisestä osaamisesta (esim. Excel, SQL)
  • Halua ja valmiutta omaksua uusia teknologioita
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen suunnittelu- (esim. TM1, Planning Analytics, Jedox, Anaplan, Adaptive Insights) ja/tai raportointijärjestelmistä (esim. IBM Cognos, Qlik, Tableau, PowerBI)

Jos yllä oleva herätti mielenkiintosi, niin ole yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@intito.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jyri-Pekka Makkonen

CCO

+358 50 434 1521

jyri-pekka.makkonen@intito.fi

 

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.7.2021

 

Yrityskuvaus

Intito Oy on yrityksen liiketoiminta- ja talousjohdon palveluihin ja teknologiaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme sisäisen laskennan asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitaan tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien teknologiaratkaisuiden avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, InsigthTechnologies ja Tagetik.